Bel ons: 0492-236 010 info@lastvanprocessierups.nl
Selecteer een pagina

Met de juiste expertise in huis ben je zo van de problemen af

Wij verwijderen snel en efficiënt de eikenprocessierups, zodat jij er zo min mogelijk lasten van zult ervaren.

 

Last van processierups bel rupsweg

Rupsweg heeft de juiste expertise in huis om de processierups te bestrijden

Rupsweg is een dynamisch en jong bedrijf, gevestigd in Brabant. Wij staan klaar om jou met ons vakmanschap te helpen in het bestrijden van de eikenprocessie rups. Zowel mens als dier kan last van een processierups ervaren en daarom zijn onze specialisten getraind om ervoor de zorgen dat de nesten worden verwijderd. De nesten bevinden zich vooral in eikenbomen. Voorafgaand onderzoeken we de omgeving en analyseren we de last van de eikenprocessierupsen die mens en of dier ervaren. Dit vraagt om gedegen werk waarbij voor ons de veiligheid van medewerkers en omwonenden centraal staat. Vervolgens gaan we aan de slag met het veilig verwijderen van het nest.

Ook particulieren kunnen last van processierupsen ervaren

Niet alleen overheden of bedrijven kunnen bij ons terecht maar ook jij als particulier. De processie rups kan bij jou ook zorgen voor klachten, denk aan rode ogen, zwellingen, uitslag of zelfs ontstekingen. De rupsen planten zich snel voort en daarom is het belangrijk dat er tijdig actie wordt ondernomen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat de plaag bij jou snel verholpen wordt.

Dit is hoe wij te werk gaan

Het is belangrijk dat de bestrijding snel maar vooral ook goed gebeurd. Preventieve maatregelen zijn te laat dus we moeten over gaan tot de bestrijding van de processierups. Als het nest op de juiste manier door ons wordt verwijderd, voorkomen we dat er brandharen in de lucht rondvliegen. Wij vinden het milieu belangrijk en kiezen daarom voor een natuurlijke bestrijding. Wij beschikken over specialistische stofzuigers waarbij we de rups met nest en al op kunnen zuigen. De stofzuigers bevatten microfilters en we zorgen ervoor dat we na het opzuigen de grondnesten en boomnesten op een verantwoorde manier afvoeren.

Wil je meer weten over wat wij als Rupsweg voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over wat het kost om de eikenprocessierups te bestrijden? Of wil je meer weten over hoe je een plaag van de processierups kunt voorkomen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of je vragen telefonisch aan ons te stellen.

Schroom je niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of je vragen telefonisch aan ons te stellen.

Preventieve maatregelen tegen de eikenprocessierups

De eikenboom is vorig jaar aangetast en om te voorkomen dat de eikenprocessierups hier weer terecht komt nemen we preventieve maatregelen door het spuiten van een biologisch bestrijdingsmiddel.

Rupsen bestrijden voordat ze brandharen hebben

Preventie is niet meer mogelijk maar we kunnen nog voorkomen dat de rupsen brandharen krijgen door het spuiten van aaltjes.

Op een duurzame manier verwijderen

Met een hoogwerker kunnen we beter bij de boom. Zo kunnen we de nesten in een keer opzuigen, welke we vervolgens op een verantwoorde wijze afvoeren.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

OF BEL 0492-236 010

BEL ME NU
+
Bel mij!